dijous, 29 de novembre del 2012

Ja ha arribat…la Castanyada!


La Castanyada ja és aquí i, per tenir un berenar com cal, ens hem aixecat les mànigues i ens hem posat a preparar els panellets!
Primer hem barrejat els ingredients: patata, farina d'ametlla i sucre. Després hem fet boletes i per acabar hem decorat els panellets: d'ametlla, d'avellana, de nous, de cireres, de coco, de xocolata, de pinyons i d'ametlla picada. Ben variats i ben bons!
Clica per veure més fotos

Castanyada
I no hem estat sols, no! Hem comptat amb l'ajuda de tots els nens i totes les nenes de 6è. Els grans de l'escola, han vingut a acompanyar-nos, a donar-nos un cop de mà, a ensenyar-nos com fer bé les boles i a compartir una estona plegats plena de complicitat, de respecte, d'admiració i d'ajuda mútua.
I un cop més, donem les gràcies a aquelles famílies que al forn han donat color al nostre matí culinari per aconseguir una tarda plena de panellets!
Ara sí! Ara ja estem preparats i preparades per un berenar de tardor! Ben vestits de castanyers i castanyeres, amb els nostres panellets i les castanyes torrades! Sííí, sí, les castanyes que la senyora Castanyera i el Boletaire ens han portat del bosc! Sí, sí, aquella senyora i aquell senyor que viuen a dalt de la muntan... Bé, aquesta ja és una altra història...
Bon profit a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari haurà de ser admès per l'adminsitrador del blog i, per tant, no apareixerà d'immediat.
Gràcies per deixar el teu comentari!