dijous, 29 de novembre del 2012

Sortida al Zoo!


Hola famílies:
"Qui vol venir al parc de les feres?, tot p4 en pes hi anirà, micos i mones de tota mena, salten i brinquen sense parar. Tota elegant l'amiga girafa com una dama ens ve a saludar. Sempre en remull el vell hipopòtam, obre la boca com un calaix."
Sí, sí, tot P4 vam anar al zoo i aquí us deixem veure algunes fotos perquè veieu que tot va anar molt i molt bé!
Clica per veure més fotos
Zoo P4
A l'arribar vam esmorzar i després ens esperava un senyor amb el seu trenet per donar-nos una volta per tot el zoo. Quants animals... girafes, elefants, zebres, pingüins, goril·les, llops, cocodrils, camells,....
Ah! i sabeu què? Després del trenet, tot passejant, teníem una "missió" a fer!! Tots portavem una tarjeta penjada del coll amb sis animals i cada vegada que veiem l'animal demanàvem un gomet a les mestres. Era un bingo d'animals, que divertit! :)
A mig matí teniem visita amb uns animals molt bonics i divertits. Voleu saber de qui parlem? Doncs, aquesta endevinalla haureu de resoldre: "Faig riure la gent, tocant la botzina, un aplaudiment i un peix de propina".
Siiiiiiiiiii! El dofí! Quin espectacle més xuli! Mireu, mireu, hi ha un vídeo on podeu veure tot el que vam veure nosaltres. Ja veureu com us agradarà molt.

Esmorzar, trenet, passejada, animals i més animals, bingo, dofins, dinar, jugar... quin dia més especial! Vam aprendre moltes coses i al mateix temps ens ho vam passar d'allò més bé!
Gràcies!!
Ja esperem amb ganes la pròxima sortida!

1 comentari:

El teu comentari haurà de ser admès per l'adminsitrador del blog i, per tant, no apareixerà d'immediat.
Gràcies per deixar el teu comentari!