divendres, 25 de gener del 2013

EN PIU I ELS PAÏSOS DE LES LLETRES

Hola famílies dels Monstres i els Llops,

Oi que ja sabeu qui és en Piu? Aquell nen màgic que viatja amb la maleta màgica del seu avi pels països de les lletres.

Com que té 4 anys com nosaltres i està aprenent a llegir i a escriure el seu avi, que en sap molt, li està ajudant d'una manera molt especial. A cada país coneix una nova lletra i amb ella paraules i jocs. I el millor de tot, ens va demanar viatjar amb ell i ja hem fet uns quants viatges.

El país de la O va ser el primer, i vam anar amb globus. Era ple de llops i monstres bons que no feien por. Vam jugar a pilotes, aros i construccions.
País de la O
El país de la I va ser molt divertit. Vam anar amb avió, bicicleta i camió i vam fer d'indis i vaquers. Ah no, vaquers no que no tenen la I, pistolers, si! i fins i tot vam "fumar" la pipa de la pau!

País de la I
Últimament vam visitar el país de la E i sabeu de què n'estava ple? de papers! Vam arribar amb tren i després ens vam fer un vaixell.


Els llops al país de la E from Educació Infantil on Vimeo.



Els llops al país de la E_2 from Educació Infantil on Vimeo.



Els monstres al país de la E from Educació Infantil on Vimeo.

I a cada país practiquem la lletra: la busquem al nom dels companys i companyes, l'escoltem a les paraules, fem proves d'escriure i fins i tot omplim un sac amb moltes paraules

Ara tornem a canviar de país, el voleu endevinar? És un país a on hi ha molta festa i sempre és Carnaval i viu la rateta i el gat. Ja ho heu pensat?

Vosaltres també hi podeu viatjar doncs només cal imaginació i ganes de jugar i així des de casa també puc practicar. Us hi animeu?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari haurà de ser admès per l'adminsitrador del blog i, per tant, no apareixerà d'immediat.
Gràcies per deixar el teu comentari!