dimarts, 22 de gener del 2013

LES ÀVIES ENS VISITEN.


LES ÀVIES ENS EXPLIQUEN CONTES!!!

Ja fa uns quants dies, abans de nadal, ens van visitar unes iaies molt especials. Sempre que venen a la nostra escola ens porten uns contes ben bonics, divertits i diferents.

Nosaltres els més petits de l'escola no les coneixíem però,  de seguida que van començar, les nostres cares anaven canviant, ulls ben oberts, boques tancades i  mirades fixes.

La iaia Filo ens va portar una bella història entre la Julieta i en Romeu. La Julieta es una ratolina molt eixerida i en Romeu un elefant. Per acabar, ens va dir: si no es mentida seria veritat; vet aqui el gat i el gos, aquest conte comptat ja s'ha fos.

La iaia Mari ens va portar un conte ben curiós, "La carmanyola". La mami del tigre li prepara una bona carmanyola plena de menjar. L'aranya li diu que pot anar a donar-se un bany al riu amb l'aigua ben fresqueta i mentrestant ell l'hi cuidaria. El tigre que era un pocasoltes li va deixar. L'aranya s'anava menjant poc a poc el que hi havia a la carmanyola i anava  cantant " El menjar del tigre me l'he menjat i el tigre no ho sap". Mica en mica la carmanyola va quedar buida i el tigre no es va adonar...

Tots junts vam passar una bona estona, grans i petits hem gaudit molt amb aquests contes tan meravellosos i fantàstics, ple d'animalets i històries inoblidables.

Aquí us deixem un petit record d'una estona molt agradable...

Les àvies ens visiten

Gràcies Filo i Mari per venir a compartir amb nosaltres aquesta experiència tan enriquidora.
Un petó molt fort de les Fades i Follets i dels Barrufets i Barrufetes.
Fins aviat!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari haurà de ser admès per l'adminsitrador del blog i, per tant, no apareixerà d'immediat.
Gràcies per deixar el teu comentari!