divendres, 5 d’abril del 2013

Ha arribat la primavera! Trasplantem...

Per fi ha arribat el sol i ha deixat de ploure! A la classe, fins i tot, no necessitem encendre els llums perquè el sol entra de bon matí i ens dóna claror tot el dia! Tant, que de vegades hem de baixar un xic les persianes per a que no ens enlluerni. Aprofitant el bon temps, vam trasplantar les nostres plantes que feia temps que necessitàven un canvi de test.

Vam començar setembre amb 3 plantes a la classe i, poc a poc, han anat augmentant fins a tenir-ne 6. La classe ha estat ben maca i amb el caliu que dona el verd al nostre entorn. Des de bon començament, també, els monstres s'han fet càrrec cada setmana de baixar-les dels mobles, portar-les al lavabo, omplir les regadores, regar les plantes, tornar-les al seu lloc i fregar el terra que ha quedat mullat. Ho han fet genial amb l'ajuda d'uns i dels altres.

Avui, han carregat de nou les 6 plantes cap al pati i ens hem distribuit per equips. Cada equip va posar terra al nou test, va treure la planta del test antic sense trencar cap branca o fulla i en posar-la al nou test, va omplir el test de terra fins a tenir la planta ben trasplantada.

Només quedava regar!




VEURE MÉS FOTOS

Després de tot plegat, havíem d'esperar a la tornada de vacances per descobrir com estarien, si haurien tingut prou amb l'aigua que els hi vam posar, si creixerien les seves fulles, si... Voleu veure com han quedat?





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari haurà de ser admès per l'adminsitrador del blog i, per tant, no apareixerà d'immediat.
Gràcies per deixar el teu comentari!