diumenge, 5 de maig del 2013

Il·lustrem el nostre conte col·lectiu

Les Jornades Culturals de l'escola han donat per molt i entre tots i totes hem fet volar la imaginació en el món dels contes.

Entre tots els nens i nenes de l'escola, començant pels petits de P3 i acabant pels més grans de 6è, hem creat 2 contes on personatges fantàstics i estrafolaris vivien històries divertides i ben originals. 

Per acabar d'arrodonir aquestes dues històries ens calia posar cara als personatges i els meravellosos escenaris on es desenvolupaven les seves aventures i, per fer-ho, vam comptar amb la excepcional col·laboració de la Sònia Coloma. Una mamá de l'escola, que amb les seves il·lustracions va donar vida a tot allò que havíem imaginat.




Amb els seus llapis, pinzells i aquarel·les ens va il·lustrar el fantàstic món que tots els nens i nenes de l'Espriu havien creat. Una col·laboració d'excepció que ens va deixar bocabadats a tots i totes.

Gràcies Sònia pel teu art i dedicació i gràcies a tots els que vau posar la llavor de la vostra imaginació, que com sempre és inesgotable i no té límits.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari haurà de ser admès per l'adminsitrador del blog i, per tant, no apareixerà d'immediat.
Gràcies per deixar el teu comentari!