diumenge, 5 de maig del 2013

El bosc màgic

Us heu imaginat com són els boscos de contes? Aquell on la Caputxeta s'entretenia buscant flors mentre el Llop corria cap a casa de l'àvia, aquell on la Blancaneus caminà i caminà fins a trobar la casa dels 7 nans, aquell on el Hansel i la Gretel van descobrir una caseta de xocolata, aquell on l'Alícia perseguia un conill que es ficava a un cau mirant un rellotge...

Doncs, nosaltres, a Infantil hem volgut crear un de propi, un fet amb les nostres mans i que estigués farcit d'elements meravellosos: fulles de mil colors, arbres grans i diferents, flors de tota mena, marietes i  formigues, ocellets i papallones... Un bosc per perdre's i somiar. I per si no vau tenir l'oportunitat de passejar-hi us en deixem una selecció de tots els elements que vam crear plegats.




Hem de donar les gràcies a les mares que van donar un cop de mà a penjar papers, fulles i altres elements per fer possible aquest ambient de conte als nostres passadissos.
Però, en realitat, si hi ha algú que ha fet possible tot plegat són cada un dels nens i nenes que van participar als tallers, on grans i petits, gaudien plegats i s'ajudaven per fer els petits detalls que faríen el nostre gran bosc.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari haurà de ser admès per l'adminsitrador del blog i, per tant, no apareixerà d'immediat.
Gràcies per deixar el teu comentari!