dimecres, 8 de maig del 2013

La Mercè Arànega ens visita

Fa poc va venir a l'escola la Mercè Arànega, la il·lustradora dels dibuixos dels nostres quadernets de la classe.
A l'arribar, ens va explicar com dibuixar i així apropar-nos al món màgic del dibuix. Nosaltres també vam practicar per ser uns bons il·lustradors i ens va agradar moltíssim. Ens va fer riure i així passar una bona estoneta tots plegats. 
Voleu saber quin truc ens va explicar per fer un bon dibuix?
Preneu nota: primer de tot pensar el que volem fer i llavors fer ballar la mà i deixar-la anar fent que el llapis corri per sobre el paper. Proveu, ja veureu que bé us surt!!

Vam estar molt atents i vam quedar meravellats dels dibuixos que va fer en un moment. La simpàtica granota Lola, un dels personatges dels seus contes, va sortir en els dibuixos. Mireu que bonics van quedar!!
 I sabeu què? ens va regalar els dibuixos i ara els tenim a l'escola.
La Mercè no va venir sola, l'acompanyava un petit conill blanc que estava una mica adormit i no volia sortir de la seva capsa per saludar-nos. Era un conill una mica trapella i ens va fer riure a tots i totes amb els seus comentaris.
Per acabar, la Mercè portava un mosquit màgic amagat dins el retolador que ens va picar a tots i totes i de cop i volta... quines ganes de llegir que ens van entrar!!

Moltes gràcies Mercè per fer-nos passar una bona estona, ensenyar-nos alguns trucs per ser uns bons dibuixants, transmetre'ns moltes ganes de llegir, per l'obsequi dels teus dibuixos i pel regal del dibuix que ens vas fer en aquell moment per pintar a casa!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari haurà de ser admès per l'adminsitrador del blog i, per tant, no apareixerà d'immediat.
Gràcies per deixar el teu comentari!