diumenge, 5 de maig del 2013

Fem lletres amb el cos

Amb les vacances de Setmana Santa, us vam demanar que elaboressiu uns llibrets dedicats a les lletres. Cada un d'aquests llibrets conté paraules i imatges on descobrir les lletres i on meravellar-se de les idees que teniu uns i altres.

Una que va cridar l'atenció dels Monstres va ser la creació de lletres amb el propi cos. "Què xulo!", deien, "perquè no ho fem nosaltres?". I quasi, sense adonar-nos ja estaven tirats per terra mirant de fer lletres entre uns i els altres. Era una ocasió única i espontània que calia aprofitar.

Així que vam anar a la sala multiusos i a escriure amb el cos. Primer van començar a escriure les lletres que els hi anàvem dictant: la A, la I, la T, la O... Algunes sortien soles, altres necessitàven d'ajuda. Després van començar a sortir coses de manera espontània: "Mira la X", "Nosaltres hem fet la P"... 




Per acabar, vam decidir que escriuríem una paraula per a que vosaltres la llegissiu. Entre tots vam triar-la i ens vam anar col·locant, ocupant tot l'espai de la sala i col·laborant plegats per a que surtis bé. Què? Ja l'heu pogut llegir? Sabeu què diu?


Us donem una pista:  "És una cosa amb la que es pot jugar"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari haurà de ser admès per l'adminsitrador del blog i, per tant, no apareixerà d'immediat.
Gràcies per deixar el teu comentari!