dilluns, 20 de maig del 2013

PROJECTE: ELS POLICIES

Fa un temps els llops vam decidir que voliem aprendre coses de policies.
Amb la col.laboració de les famílies vam anar mirant fotos i llegint algunes informacions. Ens vam adonar que hi havia diferents tipus de policies i vam decidir enviar una carta als Policies Locals i als Mossos d'Esquadra.
Tots dos vam voler ajudar-nos des del primer moment i ens van convidar a la seva comissaria.
Vam anar a visitar la de la policia local i com que els mossos d'esquadra estan una mica lluny de l'escola els vam proposar que vinguessin ells.

La visita a la Policia Local va estar molt profitosa i vam aprendre molt. Pel camí, amb l' agent Àngel vam anar practicant normes bàsiques per a una circulació adequada. Un cop allà vam poder veure els seus vehicles, la sala de reunions, molts escuts i medalles, materials que fan servir...
Ens ho vam passar molt bé i vam fer-ho tan bé que vam guanyar el carnet de policies. Ara però, de moment, sóm aspirants. Ens falta la part de pràctiques a l'escola. Però estem tan motivats i amb tanta il.lusió que de ben segur que acabarem sent tots i totes uns bons policies infantils.

Dies després vam rebre la visita dels Mossos d'Esquadra, que també ens van ajudar molt, van explicar-nos les seves funcions i resoldre alguns dels dubtes que ens quedaven. També vam poder veure tot el que fan servir, ens vam probar les seves gorres i vam pujar al cotxe policial! Ah, i també ens van regalar uns dibuixos per a pintar.


 
 
 
 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

El teu comentari haurà de ser admès per l'adminsitrador del blog i, per tant, no apareixerà d'immediat.
Gràcies per deixar el teu comentari!